• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

«Κάν’το ν’ακουστεί»

Αγαπητοί φίλοι και φίλες με πολλή χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ωραία πρωτοβουλία του  νηπιαγωγείου Αρσακείου ψυχικού, και συγκεκριμένα του τμήματος Ν.5 να συνθέσουν ένα όμορφο τραγούδι και να λάβουν μέρος στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’το ν’ακουστεί». Τον διαγωνισμό συνδιοργανώνουν η Επιστημονική Εταιρεία «Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο : European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Ας ψηφίσουμε όλοι μέχρι τις 12 Απριλίου το πρωτότυπο τραγούδι των παιδιών του τμήματος νηπίων Ν.5 «Η υπόσχεση» (συμμετοχή με αύξοντα αριθμό 4) ακολουθώντας τον σύνδεσμο http://europeanschoolradio.eu/lk/Song-likes.php για να τους στηρίξουμε σε αυτήν τους την προσπάθεια!

Καθώς ακούτε το τραγούδι και περίπου στη μέση αυτού εμφανίζεται το περίγραμμα μιας καρδούλας. Πατήστε την για να κοκκινίσει και έτσι θα καταχωρηθεί η ψήφος σας (θα φανεί η ένδειξη «Σας αρέσει»). Επαναλάβετε την διαδικασία όσες φορές επιθυμείτε.   

Εκτύπωση Email