• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Γεύμα στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών

Αγαπητά μέλη καλησπέρα σας,

το δείπνο που πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 20 Ιουνίου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών άφησε για ακόμη μία φορά εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο χάρη στον περιβάλλοντα χώρο και την εξυπηρέτηση, όσο, ιδιαιτέρως στην παρούσα φάση, και στην σχολαστική εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Επιθυμία αρκετών μελών είναι να πραγματοποιήσουμε άλλη μία συνάντηση στο συγκεκριμένο χώρο.

Με χαρά, λοιπόν, σας ενημερώνουμε ότι διοργανώσαμε γεύμα για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 13.00.

Το γεύμα μας θα πραγματοποιηθεί σε τραπέζια των τεσσάρων ατόμων στον προστατευμένο, εξωτερικό χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών (Λεωφ.Βας.Όλγας 2) καιρού επιτρέποντος, με την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να καθίσει μέσα.

Προσκαλέστε τους φίλους σας και δηλώστε συμμετοχή στο mail του συνδέσμου μας syndesmosapofoitwnfe@gmail.com, απευθείας στην πρόεδρο κα. Νονίκη Πέρδικα στο 6944788606, καθώς και στην Γεν.Γραμματέα Μίκα Μπάρμπα στο 6936768938.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Δευτέρα 09/11

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών μας διαβεβαιώνει για τις συνεχείς απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις και την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας από το προσωπικό του. Επιπλέον, και εμείς με τη σειρά μας θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και θα διασφαλίσουμε την τήρηση των μεταξύ μας αποστάσεων.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!

Φιλικά,
Σύνδεσμος Αποφοίτων Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Σ.Α.Φ.Ε.)



                         
                             

Εκτύπωση Email