• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Προς ενημέρωσή σας

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με ιδιαίτερη θλίψη ενημερωθήκαμε για την απώλεια της αγαπητής αποφοίτου και μέλους του Συνδέσμου μας, Ευγενίας Τσουμάνη-Σπέντζα. Η Ευγενία αποφοίτησε από το Αρσάκειο Τοσίτσειο Αθηνών και κατόπιν σπούδασε νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Urbino της Ιταλίας.

Την περίοδο 2003-2004 διετέλεσε Πρόεδρος του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών. Την πενταετία 2004-2009 διετέλεσε Γενική Γραμματέας Ισότητας στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το έργο της καθόλη τη διάρκεια της πενταετίας υπήρξε μεγάλο και πολυσχιδές, και η συνεισφορά της σε θέματα ισότητας ήταν καθοριστική.

Το 2009 εξελέγη Βουλευτής Επικρατείας με την Νέα Δημοκρατία και διετέλεσε αναπληρώτρια υπεύθυνη του τομέα του πολιτισμού.

Η απώλεια της Ευγενίας είναι μεγάλη για την οικογένεια της, για το δημόσιο βίο της πατρίδας μας και για τον Σύνδεσμο Αποφοίτων, καθώς η προσφορά της ήταν μεγάλη, με ήθος και συνέπεια.

Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη της οικογένεια.

Η Πρόεδρος Νονίκη Πέρδικα,
Η Γ.Γ. Μίκα Μπάρμπα
Και τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.

Εκτύπωση Email