• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Καλοκαιρινή βραδιά στο St.George Lycabettus

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,

η εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 20 Ιουνίου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στους όμορφους κήπους του Ομίλου, με θέα τους στύλους του Ολυμπίου Διός, εκτός από τα γευστικότατα εδέσματα, απολαύσαμε γνωστές μελωδίες από την καλλιτέχνιδα κ. Πέπη Θεοχάρη συνοδευόμενη από τον κ. Aχιλλέα Παναγούλη στο ακορντεόν. Οι ευχάριστες ώρες που περάσαμε συνετέλεσαν στο να αφήσουμε για λίγο πίσω μας αυτές τις δύσκολες μνήμες της απομόνωσης.

 

 

Επιθυμία των παρευρισκομένων αλλά και πολλών μελών μας που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ήταν ο προγραμματισμός μίας ακόμα ωραίας βραδιάς σε έναν επίσης όμορφο εξωτερικό χώρο.

Με τη συνεργασία του μέλους του Δ.Σ του Σ.Α.Φ.Ε. κ. Ειρήνης Βασιλοπούλου διοργανώνουμε δείπνο στο roof garden του St.George Lycabettus, την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 21.00.

Επιπλέον, για όσους αποφοίτους δεν επιθυμούν να δειπνήσουν, θα υπάρχει η δυνατότητα να σερβιριστούν ποτό και finger food στο μπαρ της πισίνας.

Οι ωραίες γεύσεις του βραβευμένου σεφ του St.George Lycabettus και η καταπληκτική θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και ολόκληρης της Αθήνας μέχρι την θάλασσα, είναι οι προυποθέσεις για να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Προσκαλέστε τους φίλους σας και δηλώστε συμμετοχή στο mail του συνδέσμου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., απευθείας στην πρόεδρο κα. Νονίκη Πέρδικα στο 6944788606, καθώς και στην Γεν.Γραμματέα Μίκα Μπάρμπα στο 6936768938.

Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

St.George Lycabettus 
Κλεομένους 2, Αθήνα 10675

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!
Φιλικά,
Σ.Α.Φ.Ε

Εκτύπωση Email