• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Επίσκεψη στην έκθεση Νοήματα στο Μουσείο Ακρόπολης

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Σ.Α.Φ.Ε.,

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης, στην περιοδική έκθεση “ΝοΗΜΑΤΑ. Προσωποποιήσεις και Αλληγορίες από την Αρχαιότητα έως Σήμερα” την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 12.00.

Πρόκειται για μια μοναδική Τετραλογία, όπου το ΝοΗΜΑ γίνεται ΝΗΜΑ και περιλαμβάνει έργα ποικίλα, αγάλματα, ανάγλυφα και αγγεία, νομίσματα, κοσμήματα και εικόνες και πίνακες ζωγραφικής, ενώνοντας για πρώτη φορά την Αρχαιότητα με το Βυζάντιο, με την Αναγέννηση και τη Νεότερη Τέχνη.”

image.psd.jpg

Τμήμα Ψηφιδωτού δαπέδου με προσωποποίηση της θάλασσας, τέλη 3ου αι. μ.Χ.

Όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη του Μουσείου θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων σε κάθε επίσκεψη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στις κ.κ. Νονίκη Πέρδικα (6944788606) και Μίκα Μπάρμπα (6936768938) έως την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ

Καθώς το Μουσείο διαθέτει ακουστική υποστήριξη για την έκθεση σας προτείνουμε να έχετε μαζί σας ακουστικά που συνδέονται με το τηλέφωνο σας.

Φιλικά,
η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα
και η Γεν.Γραμματέας, Μίκα Μπάρμπα

Εκτύπωση Email