• Slide01
  • Slide02
  • Slide03

Ξενάγηση στον Πύργο της Βασιλίσσης

Αγαπητά μέλη και φίλες του Σ.Α.Φ.Ε.,
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι για άλλη μία φορά, μετά από πολύ καιρό και κατόπιν επιθυμίας πολλών μελών, θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη και ξενάγηση στον Πύργο της Βασιλίσσης (Πύργος της Βασίλισσας Αμαλίας και του Όθωνα, στο Ίλιον) το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 14.00.
Την ξενάγηση θα πραγματοποιήσει ο κ.Βασίλειος Κουτσαβλής, πρόεδρος του σωματείου Φίλων κτήματος Τατοΐου.
Η ξενάγηση στον Πύργο Βασιλίσσης είναι μια μοναδική εμπειρία. Διαρκεί 3 ώρες και ξεκινά με την υποδοχή στους στεγασμένους χώρους του κτήματος και συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Πύργο (εσωτερικά και εξωτερικά). Περιλαμβάνεται, επίσης, περιήγηση στον βιολογικό αμπελώνα, στους στάβλους με τα άλογα, στους κήπους του κτήματος, καθώς και επίσκεψη στο Οινοποιείο. Στο τέλος της ξενάγησης γίνεται γευστική δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος συνοδεία χορτόπιτας και τυριών.
Στο εσωτερικό του κτίσματος “Πύργος Βασιλίσσης” βγάζουμε υποχρεωτικά τα παπούτσια μας για να ανέβουμε στον δεύτερο όροφο. 
 
Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στις κ.κ. Νονίκη Πέρδικα (6944788606) και Μίκα Μπάρμπα (6936768938) έως την Πέμπτη 28 Μαρτίου.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 
Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ/άτομο.
Συγκέντρωση στην είσοδο στη 13.30.
Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση μετάβασης στον Πύργο.
 
 
Φιλικά,
η Πρόεδρος, Νονίκη Πέρδικα
και η Γεν.Γραμματέας, Μίκα Μπάρμπα
                            

Εκτύπωση Email